slutresultat


Jag råkade visst skriva att jag skulle jobba med tentan. Det har jag i och för sig gjort med, i ca 5 minuter, och under den tiden lyckades jag uppbåda 2 meningar :bigeyes:

Älsk tog med mig på minisightseeing här i Halmstad idag, vi kikade nämligen på slottet som jag trodde att jag inte sett. Men så visade det sig att jag gått förbi där några gånger utan att inse att det var slottet :P
Sen åkte vi till Galgberget och gick 5km varvet där, det var lite väl halt för min smak, och även lite kallt men det var mysigt ändå :)
Dock blev jag lite bestört nu när jag tog och googlade Galgberget och får veta att det är en gammal avrättningsplats, egentligen rätt logiskt om man tänker på namnet, men ändå :question: Så det som förr var en stor avrättningsplats är nu fullsmockat med stigar som de kallar "hälsans stig". Ironi på hög nivå.

Två bilder från Galgberget, och nej, jag har inte fotat dem för jag lämnade kameran hemma. Dessa snodde jag från wikipedia för de är väldigt snarlika hur det såg ut idag när jag och älsk var där. Enda skillnaden är att det stundvis var snö och is på själva gångvägen, det var dock ingen snö inne i själva skogen(???????). En annan skillnad är att träden hade inga löv, alla låg på marken men himlen var i alla fall lika blå :)




Och sen får ni även en bild på utkikstornet




Efter den mysiga promenaden på den gamla avrättningsplatsen (????) :P så åkte vi till Robert's och fikade, blev en onyttig frunch bestående av varm choklad samt morotskaka (A) :)

Onyttigheterna fortsatte då vi för några timmar sen åt varma mackor/toast till middag, mumsigt värre. Snart blir det väl sängen. Kan inte fatta att det är måndag i morgon, då måste jag sätta igång med tentan på allvar. Om 5 dagar bär det iväg upp till Jämtland :bigeyes: Känns gruvsamt att köra hela den vägen med så stor släpvagn. Creepy.




Kommentarer
Postat av: Ann-Louis

Om ni var tänkt att komma till mig i Sundsvall och lämna Tv:n så går det inte för jag är inte hemma den 18e... men annars kan ni lämna den hos mamma.

2011-02-14 @ 08:08:10
URL: http://strudel.blogg.se/
Postat av: Susanne

Låter som att ni hade en mysig dag, dock inte så romantiskt med en avrättningsplats kanske, haha :) Hoppas ni får en lika fin alla hjärtans dag.

2011-02-14 @ 13:16:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0