Knaaaaak!


Men hjälp. Känns som om någon kört över mig med en långtradare femton gånger i natt :question: Misstänker att jag sovit en smula för länge de senaste nätterna, tror det har blivit runt 9-10 timmars sömn 2 nätter i rad.

Middagen igår blev hur som helst en hit, trots kräftstjärtarna så var det ju riktigt gott. Idag ska jag försöka fortsätta på min To Do- lista. MÅSTE plugga idag. Ska även komma underfund med vad vi ska äta till middag. Hade även tänkt baka lite idag om tiden och ekonomin tillåter. Och diska så klart. Det är verkligen det ultimata evighetsgörat. Borde kanske göra det till min hobby. Men det känns inte särskilt lockande. 

---------------------------------------------------------------

Har för övrigt studerat schemat inför nästa delkurs. Blev dels lättad och dels rädd när jag insåg att vi bara behöver 3 böcker denna gång, samt ett kompendium, undrar över om haken är att böckerna är svindyra? En annan sak känns dels spännande och dels skräckinjagande. Jag tror nämligen att vi ska ha vår första salstenta, eller nåt. För på alla andra scheman har det alltid stått inlämning av hemtentamen men den här gången stod det bara tentamen. Spännande, spännande. Jag hoppas nog faktiskt på att det är en salstenta. Nu har vi ju trots allt haft 5 hemtentor i rad, någon balans måste det väl vara. Men läskigt värre. Dessutom så kan ingen åka förbi på en jäkla räkmacka om vi har en salstenta. Hehe, gut gut :thumbup:
Fast bara för att jag sa så nu så skulle det inte förvåna mig om jag blir underkänd, haha, det vore ju jobbigt. Nåja, det där är ju en månad framåt i tiden. Får ju min 5e hemtenta i slutet av den här veckan så jag ska kanske fokusera på den först :P

------------------------------------------------------------------ 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0