R.I.P


Hittade aldrig min cykelnyckel. Måste nog acceptera dess bortgång. Rest In Peace lilla nyckeln. ;(

Lyckades i alla fall hoppa på rätt buss och ta mig ut till Eurostop, blev mycket imponerad av mig själv eftersom jag varken hade linser eller glasögon på mig så jag var allmänt halvblind, vilket gjorde det mycket svårt att handla eftersom den enda Willysaffär jag kan navigera i är den i Falkenberg, har varit på Willys här i Halmstad en enda gång förut :bigeyes:
Nåja, klarade av handlingen utan att gå vilse, samt ta mig hem till Nyhem igen. Där blev det lite gos med Maya samt förtäring av lunch. Sen bar det iväg till bibblan för lite harmlöst kopierande, som inte blev så lyckas för boken var så stor att sidoerna alldeles på gränsen fick plats på papperet. Nåja, done and done!
Nu är jag i Vallås igen, träffade en underbart söt Labrador på väg hem till älsk. Den var så glad och sprallig, hund och husse skulle åt samma håll så vi slog följe och blev rent av lite bundisar på slutet innan det var dags för mig att säga hej då. Och nu har jag hamnat här. Ska egentligen bege mig till affären och inhandla det sista (dvs det jag vägrade köpa på Willys för det skulle bli för tungt att bära). Men just nu känner jag bara att.. N-E-J, jag orkar inte. Så jag tänker helt enkelt avvakta med shoppingen även fast jag mycket väl vet att det kommer bli rusningstrafik på affärarena efter 16 eftersom det var löning idag. I dont care! Inte just nu i alla fall. Tänker svepa ett glas vatten och hoppa in i duschen i stället. Utmärkt prioritering :thumbup:

bye bye then

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0