sökes


funderar på att lägga upp en annons på blocket.se
Sökes: billig motivation med lång hållbarhet.

Försöker upppbåda motivation att jobba med tentan. Går dock inte särskilt bra :thumbdown:
Är en sån där grå och trist dag när man bara vill dricka varmoboy och släpa med sig täcket till soffan och zappa mellan alla struntprogram på teven. Men det gåååår inte. Först och främst får jag inte, sen så har jag ju ändå ingen teve i min lägenhet. Och ingen soffa heller för den delen.
Dessutom är täcket i tvättmaskinen. Och nu när jag tänker efter så har jag ingen oboy.

Och ingen mjölk heller. :bigeyes:

Om 2 dagar bär det iväg upp till jämtland. Huvva, har ingen lust att åka. Det tar så förbaskat lång tid och sen hinner vi ju inte mer än komma fram och andas ut så ska vi köra tillbaka igen :S

---------------------------------------------------------

Igår när jag var påväg hem till älsk passade jag på att fota lite längs vägen, jag är inte särskilt bra på det än men träning ger färdighet sägs det ju, dessutom är det väldigt roligt :)









--------------------------------------------------------------

Uuusch vad motivationen var låg. Ska dock börja med tentan så fort jag är klar med tvättstugan, har den fram till halv 10. Vi har förresten fått nytt bokningssystem, har fått ett elektonriskt så vi måste ha en chipgrej för att kunna boka. Men vi har inte fått några "chip-pluppar" än, börjar misstänka att man måste hämta ut den själv på nyhemskontoret. Men det är väl lika bra att pallra sig dit snart för de ska skrota portkoderna och börja köra med chip på porten också så det är ju en fördel om man har en sån när de väl byter, vore ju jobbigt om man inte kom in. Fast nyckeln borde ju i och för sig fortfarande fungera, annars är det verkligen skumt tycker jag, för SÅ hög säkerhet att inte ens nycklarna kan låsa upp dörren kan väl knappast vara nödvändigt.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0