Ögonbryn

Som rubriken lyder så har jag nu ögonbryn. Eller, det har jag väl haft hela tiden, men nu är de nyvaxade nyplockade samt nyfärgade så nu poppar de ut ur ansiktet och säger: "Hej, du kan kalla mig Ögonbryn, Elisabet Ögonbryn". Typ. Hehe. Just nu är färgen lite mörk men den kommer ju mattas av inom några dagar bara. Känns helt okej faktiskt. Bara Mattias inte skrattar åt mig när han kommer hem för då lär jag ju inte gå ut på en vecka. 
 
Jag velade mellan en klippning eller ögonbrynsfärgning. Och eftersom min ekonomi är dålig (läs: obefintlig) så fick det blir färgning, det är billigare. :D Dessutom gick jag till ett ställe inne i stan som jag inte varit på förut och tjejen som utförde det hela var underbar. Hon var så snäll och trevlig (och givetvis duktig) så jag lär med största sannolikhet gå dit igen. Förutom ögonbryn fixar de fransar, smikning, vaxning, ansiktsbehandlingar mm. Bifogar en länk för er nyfikna. :) --> "Brottsplatsen" <---
 
Så det var det. Nu sitter jag och fullkomligen njuter av färsk apelsinjuice. Inga konserveringsmedel här inte, tror jag i alla fall. Har inte läst innehållsförteckningen utan studerade bara förpackningen och litade blint på reklamen på tv. Haha :P Och bara för att jag känner mig extra tuff så blandar jag inte ut den med vatten heller som jag egentligen brukar göra. Kan man käka en apelsin till mellanmål så borde man väl lika gärna kunna dricka färskpressad apelsinjuice utan att spä ut med vatten. Nåja, oavsett om det är okej eller inte så är det helt sinnessjukt gott. :thumbup:
 
 

 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0