Dags för dropp?

 
Har nyss pratat med barnmorskan, hon hade i sin tur pratat med en läkare och de hade kommit överens om att jag var på tok för uttorkad. Så nu har de fixat en tid till mig på förlossningen. Ska dit i morgon strax efter 8 för att försöka få upp vätskebalansen. Med andra ord så antar jag att de tänker sätta dropp på mig. Känns obehagligt men bra på samma gång. Jag har ju själv vissa dagar fantiserat om att få dropp då jag varit fruktansvärt törstig men inte lyckats dricka särskilt bra.
 
Hon trodde också att de skulle ta lite prover och sånt på mig för att kolla salter och sånt i kroppen. Jag förstår inte så mycket av alla fackord men men, de vet ju vad de håller på med och det är ju bra att de vill kolla upp allt, men samtidigt så börjar det bli lite oroande. Hade nästan varit mer betryggande om man inte fick så mycket uppmärksamhet för då betyder det väl ändå att man mår bra. Barnmorskan sa att de kommer lägga mig på någon avdelning för mödrar som inte mår bra. Vad nu det betyder. Har inte riktigt klassat mig själv som en sådan men jag kanske får ta och värdera om lite. 
 
Jag har ingen aning om hur länge jag blir där, men tror det handlar om ett par timmar, tänker i alla fall smuggla med mig frukt och en bok. Hon sa att de ville få i mig vätska och sedan kommer jag få åka hem igen och sen kommer de troligtvis ta nya prover någon dag senare. Prover, prover prover. Jag kanske ska konvertera till en nåldyna. Med kateter förstås, det borde underlätta vid urinproverna. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0