SnålJudas

Yepp, jag skrev ju inget mer igår så jag får väl döpa om mig själv till SnålJudas. Hehe. Nåja, gårdagen spenderades i sann turistanda. Vi åkte runt på lite sightseeing. Men eftersom vi är lite speciella jag och min älskling så gjorde vi det inte i något samhälle utan vi dundrade iväg rakt ut i skogen. Tänkte åka till Fångsjön och kika på hällristningarna för skojsskull men när vi väl kom dit så åkte vi förbi dem och fortsatte längs den lilla skogsbilvägen istället. Såg dock inte särskilt mycket djur. Det var mest insekter samt en fågelmamma med gudomligt söta små fågelungar. De var verkligen pyttesmå! Undrar just vad det var för sort, ungarna kunde ju definitivt inte flyga utan fick vandra efter sin mamma i det höga gräset. Och nej, det var inte änder, så mycket hann jag avgöra innan de gömde sig för oss. 
 
Efter trippen i skogen pallrade vi oss till Konsum och investerade i middag, det blev självplockssallad, riktigt mumsigt. :) Senare på kvällen tog vi en promenix som slutade hemma hos Natta. :) Där blev det en massa välförtjänt tjattrande och sedan hade vi turen att få skjuts hem så vi slapp gå tillbaka i regnet. Goodie. :)
 
Idag sticker vi till Hammervalley en sväng (men gör en liten avstickare i Fagerdal för att hälsa på min morbror). Jag är ju inte så förtjust i duschen som hör till den här lägenheten så då åker vi hem till mamsen och lånar hennes dusch i stället. :) Med lite tur kanske vi kan snylta middag också. Hehehehe. :)
 
Idag har förresten jag och älsklingen varit tillsammans i 19 månader. Tänka sig, det låter på något vis mer än 1½ år. Det ÄR ju i och för sig mer än 1½ år också, men inte mycket. Nåja, det har varit 19 underbara månader i alla fall. :)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0