Förbannad

 
Jag börjar snart tro att jag har en förbannelse över mig. Hade tänkt skriva om det tidigare men glömde bort det. Men häromdagen (tror det var i förrgår eller nåt) när jag och älsklingen skulle åka till Strömsund så hände det en grej med bilen. Älsklingen körde och vi hade precis nåt en by utanför Strömsund som heter Tullingsås när hela bilen guppade till. Jag blev skiträdd och trodde att vi kört på något. Älsklingen ställde sig så klart på bromsen och stannade. Vi såg oss lite förvirrat omkring med det fanns ju inget att köra på där. Och vägen var helt slät. Så vi körde fram några meter till en busshållsplats och stannade där för att undersöka vad som hänt, under den korta biten så märkte vi också att något inte stämde. Då visade det sig att en grej från avgassystemet hade trillat ner och hakat fast baktill på bilen. Gissa om vi blev brydd!
 
 
 
Tur att älsklingen var med för hade jag varit ensam hade jag inte vetat vad tusan jag skulle ta mig till. Vi hittade några trasor i bakluckan så Mattias plockade bara lös avgasgrejen och sedan la vi den i bakluckan och fortsatte köra som om inget hade hänt. Haha, tokigt. Tydligen är det något filter som sagt tack å hej men bilen låter nästan som vanligt och hade tydligen fler filter så det går ändå att köra den.
 
Men vilka är oddsen att den helt plötsligt bara ramlar lös? När just JAG sitter i bilen? Jag som är här uppe 1-2 gånger om året?! Till saken hör att jag tidigare lånat två bilar av pappa och att jag på något magiskt vis lyckats ha sönder de båda bilarna också? Och på den ena av dem så var det en liten gummiring som brast så avgasröret hoppade lös, eller vad det nu var som hände. Det var i alla fall något med avgassystemet som pajjade den gången också. Men den bilen lät dessvärre som en helikopter så varje gång jag var ute och körde i Strömsund så visste alla om det för det hördes på väldigt långt avstånd. Ett under att polisen aldrig stoppade mig och gav mig böter för buller, typ. Nåja., detta är som sagt den TREDJE bilen som ägs av pappa men som lånas av mig som går sönder. Jag ska nog sluta låna bilar av honom.
 
---------------------------------------------------------
 
Det var den historien det. Och sann är den också. Just nu försöker vi mest fördriva tid. Mamsen slutar jobbet vid 20:30 så vi åker väl mot Östersund någon gång efter det.
 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0