Hemska, hemska natt!

Usch vilken vedervärdig natt det har varit! Sömnen har nästan varit obefintlig. Vred och vände mig fram till strax före 1. Somnade, och vaknade sen igen kvart i 2. Och sen tog det en evighet att somna om igen. Tror jag totalt har sovit runt tre timmar i natt. :bigeyes: Så jäkla dumt eftersom det här kommer bli en lång dag fylld med festligheter. Nåja, som plåster på såren tänker jag ta med mig juice till stället där själva bröllopsfesten ska vara. Ska jag hålla igång halva natten så tänker jag minsann inte göra det utan min älskade juice. 
 
Förutom lite sömn så var natten kantad av underliga och otrevliga drömmar. Den sista drömmen jag hade handlade kort och gott om att min kära pojkvän var otrogen mot mig (hemma hos oss) med en dansk kille som vi tidigare i drömmen träffat i ett badhus. Jag var så arg och ledsen i drömmen, skrek, grät och skällde konstant tills älsklingen blev ledsen. Så det sista jag minns är att jag skällde och skällde medan han grät samtidigt som jag själv också grät. Uscha, inte alls någon trevlig dröm. Och inte särskilt logisk heller. Å andra sidan var det ju inte heller logiskt när jag lite tidigare under natten drömde att jag fick en ovanlig fisk av en veterinär. När fisken dog så sjönk den till botten i sin runda lilla skål och sen upp ur fiskliket kom en ny fisk. Ungefär som en fenixfågel. 
 
Nåja, nu är det dags att inta frulle och sedan köra igång morgonbestyren. Har en hel del att göra idag innan det är dags att åka iväg på bröllop. Så under dagen (dygnet) gäller följande:
 
stör ej
 
Do not distrub
 
ne perturbas
 
ikke forstyrr
 
ne pas déranger
 
non disturbare
 
non perturbare
 
Usinisumbue
 
 
Sådär ja! Nu har jag nått ut till så många som möjligt. Ciao! :)
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0