Hemfärd

 
Hmpf.. Sitter här och hickar och nyser om vartannat. Drygt. Ska snart rota fram lite frulle och sedan sätta igång att städa i lägenheten. Åker till Hammerdal lite senare idag i väntan på att mamsen ska komma hem från jobbet, och sen sent ikväll åker vi mot Östersund. Tåget går som sagt inte förrän 23:30. Sent som tusan. :bigeyes:
 
Det ska bli skönt att få komma hem och återskapa lite vardagsrutiner. Dessutom måste jag kontakta högskolan pronto men vill inte göra det förrän jag är hemma, ska med andra ord ringa dem på måndag eftersom det verkar vara tjalligt med min ansökan. Alltså jag har ju kommit in på utbildningen, kruxet är att det står att jag läser kursen som fristående och inte som program, och det är INTE okej. Det SKA stå program. Är rädd att jag mister min praktik om  jag står som fristående för praktiken ingår ju bara i programmet och hela den praktikmånaden är värd guld, typ. Särskilt eftersom jag kommer behöva göra ett studieuppehåll precis innan praktiken och jag misstänker att om jag står som fristående då så kommer de aldrig låta mig söka igen och enbart få praktiken, never ever. Och praktiken ska jag ha! Så är det bara. Det är ju liksom skjutsen ut i arbetslivet typ. 
 
Nåja, har väl inte så mycket mer att förtälja. Sneglar lite förstulet på mina mediciner och funderar på om jag inte borde ta några. Har slarvat med dem hela veckan. Inte okej. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0