Vart är den?

 
Alltså vaaart är värmen?! Jag vill bada! Nu har ju åtminstone solen kommit fram på allvar, så här sitter jag nu med en klarblå himmel utanför och drömmen som Sörviken i tankarna (yepp, har spolat Sandviken nu, det kan aldrig mäta sig med Sörviken), men temperaturen hotar att stanna runt 15-16 grader idag. Why oh WHYYY? 
 
Gårdagen var riktigt nice faktiskt, illamåendet släppte lite under kvällen. Det blev mycket prat och massor av gamla minnen kom på tal. Aah, lovely :) Efter besöket hos Susanne svängde vi inom mamsen för att sno med oss lite tårta till Strömsund. Sitter och funderar just nu på om jag ska våga smaka på den. Tårta före frukost är verkligen ajabaja när man är opererad. Men vad jag minns från "förr" så är också tårta före frukost något av det absolut godaste som finns. Hmmm.. Fast egentligen vill jag nog inte ha det heller. Vill inte ha något alls, inte ens vatten. :/
 
På tal om vatten. Igår ringde barnmorskan. De hade granskat mitt urinprov nu och hittat något knasigt ämne som tydligt visade på uttorkning. Jag kan inte påstå att jag är särskilt förvånad. Jag har varit uttorkad i typ två månader nu. Nåja, de ville i alla fall att jag skulle komma in på tisdag nästa vecka och lämna ett nytt. Hmpf, som om det kommer visa något annat. Jag kommer vara lika uttorkad då som jag var innan. Men men, om de tycker det är nödvändigt så kan jag väl åka dit och kissa i en mugg, det är inte särskilt besvärligt. Jag hoppas bara att de inte tänker försöka övertala mig att dricka vätskeersättning för det smakar döden. True story! 
 
Nu ska jag ta och väcka min kära sambo. Semester eller ej, han får inte sova hur länge som helst. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0