She's a myth that I have to believe in

 
Jaa.. Det jag tycker kan vara något av det jobbigaste med att blogga ibland är att komma på en rubrik. Så därför gör jag som 70% av alla andra och använder mig av låttexter. Dessutom är ju själva låten svinbra. :thumbup: Var evigheter sedan jag lyssnade på Slipknot. :thumbdown:
 
 
 
 
 
Ovädret spökade lite i Falkenberg också så det blev en innedag för mig och Leo, lite trist men i morgon hoppas vi på att vara ute en sväng. Jag har ansträngt mig extra mycket idag för att lära honom förstå att det är en skillnad på Svarta-Maja och Melo. Men han kallar verkligen alla katter för Maahjjjaa nu. Försökte även få honom att säga "katt", hehe det var vansinnigt kul. Lillen försökte verkligen så det ska han ha eloge för, men det lät verkligen inte rätt. Men han är ju duktig som i alla fall försöker då och då i stället för att alltid köra med sitt "mah". 
 
Dessutom tror jag han blandat ihop min "titel" lite. Har försökt lära honom säga "moster" vilket är mission impossible. Men idag efter han ätit sin lunch och vi slappade i vardagsrummet så stirrade han på mig och sa "mormor". :question: Han tyckte kanske att det lät tillräckligt likt och att det skulle få mig att hålla käft. Nåja, i så fall så fungerade det inte. Hehehee. Eller så försökte han antyda något... :question:
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0