Skol-längtan

Den här helgen har varit så jobbig så jag längtar efter skolan. Eller egentligen längtar jag efter en hängmatta på balkongen, iste och Outlander. Typ. 
 
Mattias har varit sjuk sen i torsdagseftermiddag/kväll så han har inte mått så bra. Det är en mystisk och hög feber som spökar. Har den inte gett sig i morgon blir det en tur till vårdcentralen. Jag var inte ens på skolan ifredags utan jag stannade hemma och hjälpte till. Och i lördags fick jag något ryck och rände omkring här hemma och städade. Nu syns det knappt. Men vi fick i alla fall bort en hel hög med kartonger. Goodie. Sen på eftermiddagen hade vi besök av ida med familj. Blev lite spelande på kvällen. Skoj. T.o.m. Mattias orkade vara med på ett hörn.
 
Idag är det simning som står på menyn. Har varit iväg med Pölsan och ikväll är det Malvas tur. Tror jag börjar se trött och sliten ut för Mattias påstod att han kunde åka och bada med henne. Jag tvivlar starkt på det hela men jag måste ändå erkänna att det vore underbart om jag slapp åka. Nåja, vi får avvakta och se hur det blir. Huvudsaken är att hon kommer iväg. Nu ska jag gå och snegla på maten. Blir kotletter som ska gotta till sig i grädde och annat mumsigt i ugnen i två timmar. Jag orkar seriöst inte laga nån mat så då är det smidigt med sånt som sköter sig själv. :) Ska väl ge lite kärlek till tvättmaskinen också. Som sagt, jag längtar till skolan idag. Eller jag menar hängmattan. Som vi inte ens äger. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0