Det var då på tiden!


I natt fick jag 6 underbara timmar ostörd sömn, LOVELY :thumbup:
Fick ju en liten bok av Prällen att skriva i så jag tänkte det var dags att testa det. Vet dock inte om sömnen berodde på att jag tog upp dagboksskrivandet igen eller om det berodde på det faktum att jag sovit skitdålig så länge att jag kanske sov av ren utmattning nu. Men men, huvudsaken är att jag fick sova. tjohoo! :)

Tror dessutom att dagboksskrivandet bidrog till att producera fram ett flertal vansinnesdrömmar, helt crazy. Ska se om jag kan memorera dem någorlunda medan jag har dem i minnet, och om jag lyckas kanske jag delar med mig av dem.

Idag blir det skola, fast jag känner ingen direkt motivation. Sen vetetusan vad det blir. Känner mig frestad att bara sjunka ner i soffan med tvkontrollen i ena handen och en Ben & Jerrys New York i den andra och sedan stanna där resten av dagen. Men icke. Dels för att jag varken äger det enda eller det andra. Dessutom måste jag plugga innan jag får roa mig med saker i stil med Fredagsmys.

--------------------------------------------------

Nu har det kommit ännu mer snö!
BAJSSNÖ!!! JAG VILL HA VÅR!!!
Det är trots allt mars nu! Våren borde vara här nu. Vad är det för mening med att bo i sydsverige om inte man får sommar före alla andra liksom :P






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0