önskan?

Usch usch usch.. En dag kvar. En dag kvar En dag kvar.
I natt drömde jag att jag missade tentan för att jag inte visste vad klockan var :bigeyes: önsketänkande måntro?
Ska med andra ord göra några sista ryck och försöka lära mig något. Känner mig dock väldigt ofokuserad. Kan inte sluta tänka på skattepengarna (hehehee) och vädret med för den delen, hade gärna gått ut en sväng idag, och allra helst av allt hade jag nog bara velat läsa. Har fått låna Ozzys självbiografi av svärfadern. Rätt så spännande, och rolig med för den delen. Sen är ju själva personen Ozzy ett helt nummer också så man kan ju bara utgå ifrån att boken kommer vara intressant :)


Sen måste jag även göra läxan till prällen. ska träffa honom på fredag. Fast så får jag ju inte säga, han skulle bergis sulat iväg en kudde rakt i nylet på mig om han hörde hur jag tänkte. Nåja, bara tentahelvetet är över så kan saker och ting gå tillbaka till det 'normala'.

Fredag fredag fredag.. Då är det våffeldagen, jag är megasugen på våfflor så det blir nog det till lunch då. Får passa på då älsk jobbar för det skulle aldrig falla honom in att äta något hemskt i stil med våfflor. Nackdelen är att jag inte har något våffeljärn, nåja, i värsta fall får jag väl bara steka dem.

Aja.. Ska kila iväg på ica först och utöka frukostutbudet. Om jag måste plugga större delen av dagen så tänker jag minsann dricka oboy till frukost, något annat är ju otänkbart.


Bye bye then



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0