Viljemakt

Rubriken har som vanligt nästan ingenting med innehållet att göra. Den hör till kursen som jag hade tenta på idag. Tillåt mig att kräkas..




Nej, skoja bara. Jag ska inte kräkas.






LUUUURAD!!!!




Hehehehee..




Jaja, ska sluta dryga mig nu.


ZzzzZzzzZzzz, Jag. Vill. SOOOOOVA. Är galet trött. Lär nog försöka komma i säng lika tidigt som igår (Y)

Tentan gick som jag förutspådde, helt åt helvete, hello omtenta. Men det känns inte så hemskt, jag har trots allt knappt ansträngt mig för att lära mig något heller så det är helt och hållet mitt eget fel, och eventuellt lärarens lite för att föreläsningarna var så dåliga.

Aja, sörjer inte så värst mycket. Har dammsugit, diskat och kört en maskin med tvätt. Ska snart köra igång med middagen, köttfärssoppa, mumsigt värre! :thumbup: har varit löjligt huslig idag, hur nu det gått till?! Kanske ett skumt kemiskt resultat efter att ha blivit lättad från dålig sömn, dåliga nerver och tentaångest. Okej då. Det enda jag blivit lättad från är tentaångest, men ändå, man kan ju hoppas.

Har även roat mig med att kika lite närmare på en serie idag. Misstänker att jag kommer fastna i den. Den heter Pretty little liars. Örsk inte förklara vad den handlar om men jag föreslår att ni ser något avsnitt, särskilt Idus, Susannus och Sandrus ;) :P jag är inne på 3e nu och det börjar ju bli riktigt spännande :) Och nej, jag vet inte vad det var för vansinne som fick mig att skriva namnen sådär.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0