förbjudna


Wihoo.. Då var dena dags måsten över.
Eller vad säger jag? Alla måsten är ju förbjudna!
Jag VILL gå i skolan och lära mig saker så jag kan klara tentorna och få en examen och sedan ett bra jobb och tjäna apmycket pengar :thumbup:
Å andra sidan är det ju helt idiotiskt av mig att skriva "ett bra jobb". För det öppnar ju upp för att vissa jobb är dåliga. Som om de skulle vara sämre än andra, vilket inte är sant. De flesta yrkena behövs, annars skulle de väl inte bara yrken?! Nåja, ett välbetalt jobb får jag väl skriva då. Fast om man nu ska tänka ännu djupare så tycker jag nog fasen att vissa jobb faktiskt är "bättre" och mer nödvändiga än andra, oavsett vad det står i Samtal med Gud- serien. Enligt den finns det ju varken bra eller dåligt, rätt eller fel. Saker och ting bara är. 
Nåja, så var det med den saken.

Hade en ny föreläsare idag. Fast egentligen så är han ju inte ny, bara ny för min klass. Han vandrade fram och tillbaka genom salen och skrek om demokrati och konvergens mm. :bigeyes: Man behöver ju i alla fall inte oroa sig för att somna under dennes föreläsningar. Även om jag inte blev så jätteimpad av föreläsningen så var den definitivt en förbättring om man har föreläsningarna från den förra kursen i minnet. Jag tror att jag rent av lärde mig något idag. Great succes :thumbup:


Blir fiskgratäng till middag och sedan får vi väl se vad kvällen har att erbjuda :)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0