En dröm

I natt drömde jag att en av mina msnkontakter som jag surrat med i många år skulle komma och hälsa på mig. Jag bodde då i Fagerdal och vi skulle annordna en jättestor grillfest. Det var massor med folk där, familjen, vännerna, älsk mf. Min 'msnkompis' är väl runt 25-30 år gammal, men i drömmen var han bara 15, och han skulle ta med sig en kompis. Mitt under grillfesten kom jag och älsk på att vi skulle fly därifrån. Vi hittade en massa små mopedbilar eller vad det nu heter. Såna där jättesmå bilar som egentligen är mopeder. Nåja, av alla som fanns att välja på så valde vi en jätteliten husvagn som tydligen också var en moped, den var typ en halvmeter hög och kanske en meter lång, men på något underligt vis fick vi i alla fall platsi den och älsk körde husvagnen (har dock inte riktigt lyckats komma underfund med hur i hela fridens namns han kunde köra en husvagn?!?!??). Nåja, då befann vi oss i Hammerdal och hade just kört över Hammerdalsbron och nått Grenås då vi stötte på en gammal tant. Älsk skulle hjälpa henne uppför en trapp till huset hon bodde i. Huset hade typ 3-4 våningar och för att nå första våningen och själva ingången var man tvungen att klättra uppför en brant trapp/stege.

Huset såg ut ungefär så här (och ja, jag är medveten om min avsaknad av konstnärlig talang):

Nåja. Han skulle som sagt hjälpa upp henne uppför trappan till höger.
Helt plötsligt låg det en svag, rent av döende tant i en säng uppe på själva bron eller vad jag nu ska kalla det. Jag skulle ligga bredvid den döende tanten i sängen för att hon inte skulle känna sig ensam. Men när jag låg i sängen så började hon putta på mig. Sängen stod alldeles intill räcket, som för övrigt var gammal och ruttet så när hon puttade mig så stöttes jag in i räcket och jag visste att det kunde gå sönder när som helst och att om jag ramlade utför där så skulle jag bryta nacken och dö i fallet. Jag sa åt tanten att hon skulle sluta puttas för att det var farligt men hon struntade i det och fortsatte ändå. Plötsligt skulle jag hjälpa henne ner för trappen på vänster sida, trots att hon kunde/skulle dö när som helst så skulle jag hjälpa henne ner där.

Sen tar det tvärstopp och jag minns inget mer. Haha, drömmen var helknäpp.
Jag kan inte sluta störa mig på husvagnen, den har ju varken ratt eller motor så hur lyckades älsk köra den?! :bigeyes: :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0