Den lilla terrorn


Några av er kanske redan nu kan dra era slutsatser till vad, eller snarare vem rubriken handlar om, och ja, alldeles riktigt. Den handlar om Maya.



Hon har varit sjukt jobbig i natt. Som vanligt när det närmar sig kvällen så brukar hon ha en tendens att antingen busa lite väl våldsamt eller gå runt och skrika i olika delar av lägenheterna. Gårkvällen var inte annorlunda. Hon skrek och skrek och skrek.

Och skrek.

Hon lyckades dessutom rota fram en liten plastpåse. Fattar inte hur hon alltid lyckas hitta en?! Jag blev först arg och trodde hon varit upp på köksbänken för jag visste att det låg en tom fryspåse där men det visade sig att den låg kvar så hon hade hittat sin påse någon annanstans? Hon är galet duktig på att rota fram saker som prasslar.
Nåja, vi ropade in henne till sovrummet och fick henne att lägga sig i sängen, där övergick skrikandet till aktivt kurrande, kanske inte det ultimata ljudet när man ska sova men det var definitivt en klar förbättring. Kruxet är att efter ett tag hoppade hon ner och gjorde om hela proceduren med att gå runt och skrika, och sedan har hela natten fortsatt så. Det har med andra ord inte blivit mycket sömn i natt. Stackars älsk som ska jobba hela dagen idag, men vi kom i alla fall upp i tid, tror klockan var 05:32 när jag släpade mig ur sängen efter att ha lyssnat på Mayas skrikande ett bra tag. Hon brukar som sagt ha en tendens att hålla på så här men nu är det verkligen rekord. Antar att hon är orolig eftersom det är en helt ny lägenhet med massvis av nya dofter och prylar som måste undersökas noga och ofta så jag håller tummarna för att hon taggar ner med skrikandet när hon känner sig lite mer hemma här :)

Blev inga konstiga drömmar i natt, misstänker att det beror på Mayas skrikande. Det är lite som pest eller kolera. En skrikande katt i örat eller helrubbade drömmar i hjärnan :question:

Aja, längre fram idag blir det plugg men just nu är det alltför tidigt för att jag ska kunna förstå något mer avancerat än gossip girl eller greys anatomy.






Kommentarer
Postat av: ida

Mohhaaa hon hade väl en massa överskottsenergi sedan hon låg här helt stilla i flera dygn. Här inne sa hon aldrig ett ljud mer än morrr morr och på nätterna var hon helt stilla och tyst. hihi. Ps du glömde din sele här

2011-03-22 @ 11:28:31
URL: http://archie.blogg.se/
Postat av: Timhedvig

Just Surfin.. Hello From Gold Coast Australia.. Well Done.

2011-09-23 @ 07:59:13
URL: http://timhedvig.blogcheapster.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0