nu är det gjort!

DÖDEN!
Var på 'resandefot' i ca 4½ timme.
Dock tog det givetvis inte så lång tid att cykla själva varvet. Var nämligen in på ica och investerade i vatten innan jag gav mig iväg mot Galgberget. Väl där så hade jag lite problem att hitta vägen och efter en helvändning efter en navigeringsmiss så var jag slutligen på rätt väg. Det hela gick riktigt bra rätt länge. Men så började problemen hopa sig. Det började med att jag var lite osäker på om jag skulle svänga i en korsning eller inte, så jag ringde och störde älsk på jobbet och han försäkrade mig om att jag skulle svänga. Så det gjorde jag, och än så länge var väl allt gott. Sen dalade det verkligen utför. Jag nådde nämligen en trevägskorsning och hade vaga aningar om vart jag skulle, så jag gjorde en chansning och cyklade på. Vilket var ett rejält misstag för jag hamnade ute i ingenstans i skogen :bigeyes: var osäker på vart jag skulle men cyklade envist på tills det började komma snö och is på den lilla vägen, då var det bara att inse fakta, jag hade cyklat fel. Så det var bara att vända och cykla tillbaka och ringa och störa älsk igen. Tur att han har så himla bra tålamod, jag kan ju gå vilse i princip vart som helst i Sverige, även om jag har en karta typ :S Nåja, han guidade mig igen och sen var jag på rätt spår igen. Var lite osäker på vägen ett par gånger men det visade sig tydligen att jag var rätt eftersom jag slutligen kom fram. Cyklade dock inte upp på Galgberget igen utan fortsatte ner mot stan i stället. Där kikade jag ut Trade Center och tänkte att det är ju bara att cykla mot det för då kommer jag ju hem. Men när jag nådde lägre mark försvann ju det jäkla tornet och jag blev återigen lite lost in space. Men just då ringde älsk för att kolla hur det gick för mig så då fick han guida mig igen :P Måste säga att hans lokalsinne är riktigt imponerande :thumbup:
Men jag hade i alla fall påbörjat en lysande väg för det visade sig att jag skulle cykla exakt vid den affär som jag skulle hämta ut en bok från, så då kunde jag ju passa på att göra det med. Great succes.
Totalt tror jag varvet tog runt 3 timmar, vilket är löjligt lång tid. Den tiden MÅSTE bli mindre. Så nu blir det träna, träna, träna. Dock är jag inte helt missnöjd med mig själv för det är en hel del uppförsbackar och en hel del motvind och jag cyklar på en oväxlad cykel, vilket gör uppförsbackarna till rena rama gympassen. :thumbdown:

Nåja, nu vet jag ju i alla fall hur varvet går, och känner mig inte särskilt avskräckt, trots uppförsbackarna. Blev dock rejält nerkyld. Tyckte det var stundvis rätt varmt när jag cyklade, men nu när jag kom innanför dörren och blev av med jacka och tjocktröja så blev det kallt som tusan :bigeyes:
Så nu blir det filt, lunch och någon repris av Gossip Girl eller nåt. Det har jag förtjänat :thumbup:

Kan tillägga att jag oroar mig lite över träningsvärken, arslet klagar redan över sadeln och benen är en smula stela, vilken betyder att det hela kommer gångras med tusen tills i morrnbitti. Läskigt. :bigeyes:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0