glömde berätta om vittnena


Just när jag skulle bege mig iväg till Nyhem förut så gick jag nästan in i två damer. De skulle precis ringa på dörren när jag slet upp den och gick ut. Svårt att avgöra vem som blev mest rädd. Jag hann registrera en bibel och något som var misstänksamt lik någon av alla dessa jävla jesusböcker. Tack och lov slapp jag en lång föreläsning av dem eftersom det var ganska uppenbart att jag var på väg ut. De sa att de just skulle ringa på men att de kunde komma tillbaka en annan dag.

Funderar på att spela någon sorts högsatanistisk dödsmetallmusik på jättehög volym när de kommer tillbaka, och som grädden på moset hänger jag upp ett uppochner vänt kors samt pentagram på ytterdörren. Hehehehee




Borde kanske säga hur det gick hos läkaren med. Han tog inga prover eller så. Ställde bara en massa frågor och förklarade "litte ta vönder" (stavning??) och ritade lite och sen blev det receptskrivning. Jag som bara ääääälskar piller. Eller inte. Nåja, blir det bra så vore ju det lysande. Ang. mitt släng av jamska så vet jag inte riktigt vart det kom ifrån. Har kommit på mig själv de senaste dagarna med att tänka på jamska?! (Eller jämtska som det så fint heter på rikssvenska) :bigeyes:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0