uppdrag cykeltur: försök 1 - misslyckande


Jag har en skum love/hate- relation till mitt underliga lokalsinne som rockar utomlands med är generande dåligt i Sverige. Som ni ser hamnade jag varken i Danmark eller Kiruna. Jag träffade inte på en blodtörstig turist, och jag hittade varken galgen eller Galgberget :question: som förövrigt var mit destination, Galgberget alltså, inte galgen.

Men efter lite surrande med älsk så kom vi fram till att jag var faktiskt på rätt väg väldigt länge, och sen började jag tvivla på omgivningen och tycka att vägarna inte stämde in med mina anteckningar utifrån kartan och gjorde en felsväng. Eller vändning rättare sagt. För jag svängde rätt från början och hade cyklat en bit då jag bestämde mig för att jag var lost in space och vände och cyklade åt motsatt håll, hehe, typiskt mig :S

Det blev dessutom en ironisk uppföljare. Som några av er kanske minns så var det en familj som frågade efter "williiis" för ett tag sedan när jag var ute och gick, och jag hade givetvis ingen aning om hur man hittar till Willys. Nååå, den här gången stannade det en kille och frågade efter något* exakt då jag kände mig som mest vilsen och förvirrad.

* = Jag uppfattade aldrig riktigt vad han sa, men efter att han upprepat sig 2 gånger så hade jag ingen lust att ropa "VA?!" tvärs över vägen fler gånger så jag låtsades att jag hörde vad han sa och förklarade för honom att jag själv kände mig lite vilsen och att han gjorde bäst i att svänga in hos närmaste företag och fråga där i stället.

Nåja, tillbaka till storyn. Jag gjorde som sagt en helvändning och hamnade på en ganska liten väg, med fält, skog och hästhagar och sånt runt omkring. Vid det laget var jag 100% säker på att jag verkligen inte skulle åt det hållet men det var så mysigt så jag fortsatte cykla ändå :) tills jag insåg vad klockan var och då fick jag eld i baken och fick skynda mig tillbaka. Turen tog ca 1½ timme, antar att jag kommer ha löjligt ont i arslet i morgon. Men ska jag överleva Hallansloppet är det bara att fortsätta rövtortyren :bigeyes:



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0