97% av tiden


Alltså min blogg ser ju helt crazy ut 97% av alla gånger som jag går in på den. Är den verkligen knas eller är det bara datorn som luras :question:

Igår gick vi och la oss strax före 21, haha, megatidigt I know! Men så är det när man sover som någon som inte sover och dessutom har den lilla terrorn skrikandes i örat, eller kurrandes, vilket jag nu konstaterat inte är så mycket bättre. Bara lite. Nåja, igårkvälls tog jag och vattenkammade Maya lite, hon blev inte så glad och fick då fullt upp med att "slicka sig torr" att hon glömde bort både att busa och skrika. Dock började hon igen efter ett tag men höll inte på så länge för hon kom upp i sängen i stället och kurrade oss i öronen.
Dagens tips: Det magiska tricket; vatten. Kanske bara en kortsiktig lösning, men ändå :P

Idag är det då tenta som står på menyn, den börjar vid 9:30 och ska hålla på till 9:55. Creepy. Vet inte om jag ska vara lättad eller upprörd över att det bara är 25 minuter :question:

Oh, ett annat tips, glöm det där med att räkna till 10 när du är upprörd. Räkna neråt från ett besvärligt tal! Igår blev jag knäpp igen när jag skulle sova och försökte då fokusera på siffror genom att helt enkelt räkna från ett och uppåt. Det gick inge vidare bra eftersom tankarna hela tiden rullade iväg. Så då valde jag i stället att räkna neråt, först från 1000 men det var för enkelt så valde jag om och började räkna neråt från 3333. Det var betydligt svårare, jag var tvungen att fokusera mycket mer för att inte tappa bort mig och då glömde jag bort att vara galen, typ. Kom bara till 2285 sen blev jag så avslappnad att jag inte behövde räkna mer och sen somnade jag. Hehehe, lovely :thumbup:

Nu blir det sistaminuten plugg och sen tror att jag gräver ner mig i soffan med Ozzy en stund innan det är dags att bege sig till Nyhem. Hmpf.. Råkade först skriva Vallås men där är jag ju redan. Knas. :S Det är inte så att det är liiite uppenbart vart jag helst vill vara? :P



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0