Hoppsan!

Det är ett bra tag sedan jag skrev något här. Ska försöka skaka liv i bloggen igen tänkte jag. Men ofta är det annat som kommer emellan så vi får väl se hur det går. Blir svårt att summera vad som hänt ett helt år tillbaka. Men om jag ska fatta mig kort (vilket är ganska olikt mig) så är väl den största skillnaden att jag fått jobb. Jobbar sedan 21 oktober 2019 som programmerare hos Getinge Sterilization AB, och det känns superbra! Det är en lång introduktionsperiod. Kanske extra lång för mig eftersom jag kommer direkt från skolan. Men min chef och mina kollegor är jättebra och jag trivs. Har hittills haft ett "eget" projekt. Som förstås övervakas och jag ställer tusen frågor om saker och ting. Men det går bra (tror jag i alla fall). Just nu har jag dock inget projekt utan har introducerats till en produkt som varit under utveckling ganska länge. Det är i C++ vilket jag bara bekantat mig med lite förut. Men det fungerar rätt bra ändå. Så kul med varierande uppgifter. 
 
Utöver jobb så letar vi (mest jag) hus/större bostad för fullt.  Vi har mer eller mindre gett upp att få tag på en hyresrätt i Halmstad. Vi blev erbjudna en fin och superstor (124 kvm) 4a inne i stan. För 14 300 kr / månad. Vi skulle med andra ord mer än dubbla vår hyra. Så nu har vi fått nog och letar mer aktivt. Dock finns det inte så mycket ute. Har varit på lite visningar och  varit med i någon enstaka auktion. Idag ska vi (jag och Helena (Mattias är på YKB kurs)) titta på ett hus i Oskarström. Ska bli kul. Utifrån bilder jag sett så ser det i alla fall jättefint ut. Och det är stoooort. Det innebär dock att vi i så fall lämnar mitt älskade Halmstad. Men det ligger bara 15-20 minuter ifrån så det kan jag nog leva med. Och till jobbet i Getinge ändras restiden med någon enstaka minut bara. Störst skillnad blir det med andra ord för Mattias och barnen eftersom han får längre till sitt jobb och barnen kommer antagligen behöva byta förskola och skola. Just den biten känns motig eftersom jag vet att det tog ganska lång tid för Malva att bli bekväm och trygg med sin klass. 
 
Jaja, det var väl vad jag hade tid med just nu. Alexander är inne i en väldigt mammig period så det är väl bäst jag ger honom lite kärlek och uppmärksamhet igen. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0