Fullt ös medvetslös

Wow vad dålig jag är på att uppdatera här! :O 
Det är så mycket annat som tar upp tiden så det blir inte av så ofta. Vilket är lite synd för jag tycker om att kunna gå tillbaka och läsa saker i efterhand. Det är extra bra när man har så dåligt minne som jag lyckats få. 
 
Rent allmänt rullar det på. Kan inte fatta att det är knappt en månad till jul. Lilleman är redan 3.5 månad. Vilket innebär att jag gått i skolan i 2.5 månad. Än så länge tycks jag klara av det. Har haft en tenta än så länge. Jag lyckades på något magiskt vis kamma hem min första (och troligtvis enda) 5a (dvs maxbetyget). :D  Jag hade gett upp hoppet om att få en skinande fin 5a bland mina betyg men helt plötsligt så lyckades jag. SAMTIDIGT som jag tar hand om ett spädbarn. Jag behöver nog inte skriva att jag är rätt nöjd över mig själv p.g.a. det. 
 
Däremot så är det ganska stressigt för mig. Mycket att hinna med hemma, likaså i skolan (trots  att jag läser på 50 % just nu). Har börjat få en del stress-symtom. Mitt hjärta hoppar över slag oroväckande ofta när jag ska gå och lägga mig. Ibland snittar det varannan minut, minst! Väldigt obehagligt. I början trodde jag att jag höll på att få hjärtflimmer eller nåt. Men nu när jag läst på om det så tror jag det har med stress att göra. Förutom hjärtat (så får jag mystisk och störig värk då och då, på vänster sida av överkroppen. Ibland över hjärtat och ibland bak på ryggen mitt under/bakom skulderbladet). Det gjorde mig skiträdd första gången jag fick det (då trodde jag att jag höll på att få en hjärtattack). Förutom detta så har jag ont i huvudet nästan dagligen. Tyckte jag hade ont i huvudet förvånansvärt ofta under graviditeten, men nu är det ÄNNU oftare. Skyller det också på stress. Det är så mycket saker att hinna med och att ha i tankarna. Det är liksom inte bara att gå på en föreläsning och sen klara av en labbuppgift. Utan jag ska även amma, gosa, hämta på förskolan, lämna på förskolan, uppdatera tjejernas schema med jämna mellanrum, delta i styrelsemöten, delta på event, skriva verksamhetsberättelse, städa, tvätta, söka exjobb, laga mat, planera julklappar, köpa julklappar, planera våren (och sommaren. Ja, den måste planeras nu), se till att tjejerna har vettiga vinterkläder och vinterskor, leka med tjejerna, ordna frukost, renbädda sängar, duscha (ja ibland (ofta) känns det som jag varken har tid eller ork med det ens)... Ja.., Listan kan fortsätta ännu längre. Och nu när jag satt här och skrev på den så fick jag faktiskt ökad puls. Inte så bra kanske. :/  Vet ni vad det mest ironiska i det hela är? Efter årsskiftet ska jag gå upp och plugga på heltid igen. Förväntar mig att jag inte kommer klara alla kurserna. Eller rättare sagt: jag försöker inbilla mig själv att jag inte förväntar mig att jag ska klara alla kurserna. Men jag vill läsa dem ändå. Jag är så nära examen nu så nu är det bara att öka en växel och brumma vidare. 
 
Jaja det var det. Hinner inte korrekturläsa detta för nu har mina busfrön väckt Alexander. 
Ciao!
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0