Ledighet

Jag har tydligen varit ledig i två veckor nu. Känns som om jag varit ledig en evighet. För alltid typ. Skulle inte gissat på två veckor i alla fall. 
 
Mattias har precis inlett sin semester, men han var hemma nästan hela förra veckan också för han var så sjuk. Vi var nära att sjukanmäla honom för att spara semesterdagarna men så repade han sig. 
 
Idag har vi haft Elma och Cola på besök då Ida, Micke och Leo fick spendera större delen av dagen på sjukhuset i väntan på gips. Leo lyckades få någon mystisk skada på sin handled. Det har varit så varmt att vi har hållt oss inne. Jag vågade mig ut till affären en sväng för att köpa onyttigheter idag. Misstänker att jag haft saltbrist då jag mått illa hela dagen idag och igår och känt mig krasslig. Jag gick all in och köpte extra saltat smör, saltade kex, salta pinnar och marabous salty-crackers- choklad. Efter ett gäng salta pinnar och en uppsjö med vatten började jag faktiskt på lite bättre. Kan ju ha varit så att jag behövde äta något också. Nåja, när jag gick till affären i strålande sol med typ 34 grader i skuggan så såg jag först inga människor, inga fåglar, tjae, inga varelser alls helt enkelt. Fick värsta domedagskänslan. Sen när jag närmade mig ica så började det dyka upp lite liv och rörelse men just inne på själva bostsområdet var det helt dött. 
 
I övrigt har vi inte gjort många knop idag. Var ute och cyklade med tjejerna på kvällskvisten. Dvs de cyklade och vi promenerade. Malva har fått kläm på det nu. Hon ville inte ens cykla från början men jag var lite elak och tvingade henne. Och det var sååå värt det när jag fick se hur stolt hon blev över sig själv och hur hennes självförtroende fick ett rejält uppåtsving när hon insåg att hon kunde cykla helt själv. :D Fantastisk känsla (och naturligtvis var jag också stolt över henne). 
 
I skrivande stund är Mattias iväg och spelar. Och ja, det är bf-datum idag faktiskt. Men som jag sagt hela tiden: det blir en augustibebis. Personligen tror jag att den "tittar ut" på torsdag. Å andra sidan börjar jag känna mig skeptisk eftersom jag inte har några känningar alls. Mattias trodde att jag skulle gå så länge att jag skulle behöva igångsättning. Måtte han ha fel! Dels för jag har inte alls lust att vänta så länge, plus att då finns det en överhängande stor risk att bebisen föds på vår bröllopsdag. Inte okej. 
 
Nåja, eftersom jag får roa mig på egen hand så tog jag och spontanbeställde en parfym. Lite märkligt kan tyckas eftersom jag inte ens använder parfym. Haha. Eller, det händer väl en sisådär 5 gånger / år eller nåt. Men oddsen att jag kommer använda parfym nu inom någon sorts nära framtid är ju obefintlig då jag lär konka runt på en bebis mesta tiden. Och på tal om den: i natt drömde jag faktiskt att bebisen föddes. Den vägde 6 kg och var 80 cm lång. Låt oss hoppas att det är långt ifrån verkligenheten.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0