Halt och löjlig

 
Igår blev det faktiskt en sväng till förlossningen. Hade känt minskade fosterrörelser i över ett dygn. Kände mig inte orolig (snarare löjlig) men de säger ju hela tiden att man ska höra av sig så då gjorde jag det. Ringde förlossningen och nämnde det, och meddelade även två gånger att jag faktiskt har en tid hos ordinarie mvc idag. Men de tyckte ändå jag skulle komma dit. Så då blev det en tur dit för en ctg. Givetvis såg allt normalt ut även om bebisen är slö. Kanske kan bero på att jag själv är så himla slö. 
 
Och idag är det som sagt dags för ett vanligt besök. Ugh! Har inte alls lust att gå ut. Det ska dock bli skönt att sitta i bilen med fullt ös på AC:n. Efter besöket på förlossningen igår satt jag i bilen med ac på och åt en glass (ja jag körde samtidigt, busigt). Det var himelskt! 
 
Utöver det så gör vi nog inte många knop idag. Mattias är sjuk så han är hemma med oss. Han har åkt på en halsinfektion av något slag. Och ingen orkar gå ut med ungarna för det är så äckligt varmt så de rusar omkring som duracellkaniner (dock har de faktiskt inte bråkat något än, helt otroligt!).
 
Enligt smhi ska vi ha 30 grader idag. 34 grader i morgon och 31 grader på lördag. Döden! :(  Värmen är ju jobbig för vem som helst, men jag kan liksom inte göra något alls. Det räcker med att jag sitter i soffan och gör ingenting så blir jag blöt av svett. Och då överdriver jag inte. Det fullkomligen rinner om mig! I nacken.. I ansiktet.. På kroppen.. Överallt! Mina kläder blir blöta på nolltid. Det är så hemskt! 
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0