Vilken vecka!

Usch vilken vecka vi haft! Eller snarare plural. Usch vilka veckor vi haft! 
 
Lilleman har varit sjuk länge. Natten mellan torsdag och fredag förra veckan fick han en feber på 39.2. Det är inte en ok grad för någon som inte ens hunnit bli 4 månader. Efter kontakt med 1177 kom vi överens om att vi skulle ge alvedon och avvakta och uppsöka vårdcentral på morgonen. Sagt och gjort. Jag, Alexander och mina busfrön (Malva och Elsie förstås) besökte vårdcentralen kl 14. Efter undersökningar och kontakt med sjukhuset blev resultatet att vi beordrades att åka upp till akuten för sjukhuset ville också undersöka honom. Han hade hög feber, förhöjd sänka (över 70) och han hade slem långt ner i lungorna. Där följde fler undersökningar och det slutade med att Alexander lades in på infektionskliniken i ett dygn. Där fick han  intravenös antibiotika, alvedon, andras adrenalin och göra en lungröntgen.  Det var så synd om honom! Och jag var sååå trött! Det är inte superlätt att ha med sig ett spädbarn, en 3 åring och en 5 åring ensam på varken vårdcentralen eller akuten. Till saken hör att tjejerna inte hunnit äta lunch så de var förstås hungriga, uttråkade och stidslystna. Gaaah! Mattias kom dock upp till akuten direkt när han slutat. Men det var väl vid 17:30 eller vad klockan nu kan ha varit. 
 
Jag har precis börjat repa mig efter de senaste  två veckorna som varit tortyr. Igår var jag så trött och frustrerad att jag var arg och fick ångest. Slutade med att lilleman sov i vår säng hela natten för jag orkade inte bråka med honom. 
 
Efter att vi blivit utskrivna fick han käka oral medicin. Han fick sista dosen idag. Så skönt att det är över. Han har inte haft feber på några dagar och han är sig själv, omän lite rosslig fortfarande. Men enligt läkarna är det högre upp i lungorna och det är mer normalt (acceptabelt). 
 
I övrigt tuffar vardagen på. Mattias sliter på jobbet (black friday och julhandeln innebär en hel del övertid) och jag försöker hänga med i skolan. Dock börjar det kännas rätt så stressigt trots att jag bara läser en kurs. 
 
En rolig grej är att vi hade möte med HMS angående examensarbete igår och vi fick det. Nu ska bara skolan godkänna det också men det är jag inte särskilt orolig över. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0