Sommaren är kort

Jösses. Snart är sommaren verkligen slut. Känns lite vemodigt. Inte för att jag haft en särskilt bra sommar. Jag har varit mer sjuk än frisk hela sommaren. Men jag har trivts väldigt bra på mitt jobb. Nu är det bara en vecka kvar. Känns lite märkligt, men det ska bli skönt att få lite ledigt. Gruvar mig inför att skolan ska börja. Det kommer bli så offantligt mycket jobbigare än att jobba. Men men, har det gått hittills så ska jag väl klara två år till. 
 
Den här helgen har ägnats åt prepp inför Mattias kalas. Har bakat lite småkakor och stoppat i frysen. Har även provat göra filmjölksbröd. Det blev rätt så mumsigt. Dock lite torrt. Vi hade på tok för lite havregryn hemma så jag höftade med lite grahamsmjöl och var kanske lite väl generös. Men men, som sagt gott! Ska definitivt göra det fler gånger. I äkta söndagsanda har jag även slängt ihop en efterrätt. Hallonmousse. Det är så fantastiskt gott! (Och när jag nu säker "äkta sönagsanda" och får det att låta som det är något jag gör varje helg vill jag förtydliga att detta sker ungefär en gång i kvartalet. Jag bara önskar att jag gjorde det oftare för det känns så lyxigt). 
 
I skrivande stund är Mattias ute med tjejerna och leker. Själv har jag nyss dammsugit hela lägenheten så nu får jag minsann lata mig en liten stund. Blir mer städning senare. Ugh! Det jobbiga med städning är att barnen blir extra inspirerade att stöka ner. VARFÖR är det så? Ju mer vi plockar bort, desto mer drar de fram. Det är som att leksakerna blir roliga och får nytt liv när vi försöker städa undan dem. Weirdness! 
 
Jaja, det var väl vad jag hade att komma med. Nu: På med musiken och fram med städmotivationen (hahahahaa som om jag skulle bli motiverad). 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0