Förbättring

Avslutningen på helgen känns avsevärt bättre än inledningen. Fredagens ångest klingade ut under lördagsförmiddagen. Jag har nog seriöst den bäste studiegruppen ever! Tror helt ärligt att jag inte skulle klarat den här terminen utan dem. 
 
Blev (som ni kanske förstår) lite plugg i lördags. Med betoning på lite. Var på skolan i ca 1-2 timmar bara. Jag tror fortfarande inte att jag klarar fysiken. Jag kan alldeles för lite. Men jag ska verkligen försöka banka in kunskap i min lilla hjärna under veckan. Blir låååånga kämpiga dagar för oss. För mig skolan och för Mattias här hemma. :/
 
Igår kom svärisarna hit och gjorde oss sällskap för att kika på Eurovision. Trevligt trevligt. :) Dessvärre är jag löjligt besviken på hur Ukraina kunde vinna..?! Helt plötsligt sprang politiken in och vann. Igen! Tummen ner för det! 
 
Idag ska jag försöka plugga lite till. Har deadline på inlämningen idag men det känns ok, jag är inte så nervös över den (tack vare min underbara studiegrupp). Blir eventuellt en tripp till helgmottagningen med tjejerna. Deras ögoninflammation hänger fortfarande kvar. Jag vill dock avvakta tills Elsie vaknat så jag får undersöka hennes ögon lite. Ja, ni läste rätt: hon sover. Elsie var uppe till kvar över ett i natt. Hon somnade igår, lite senare än vanligt, men vaknade efter ett tag och var väldigt ledsen. Så då fick hon vara uppe och kika på eurovision med oss. Inte för att hon direkt tittade på det. Men hon fick vara uppe i alla fall. Sen blev det välling (igen) och sen i säng. Men hon var inte så intresserad av den. Drack bara halva flaskan (tidigare på kvällen hade hon också bara druckigt hälften ungefär). Får se hur hon mår idag. Är det oförändrat åker vi som sagt till vårdcentralen. Men jag vill inte väcka henne. Både hon och Mattias sover ännu. De får inte sovmorgon särskilt ofta så det kan de unna sig idag. Jag och Malva har varit uppe sen 8 - halv 9 ungefär. :)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0