Tillsammans igen.

Sådär ja! Nu har min period av gräsänka varit över i lite mer än ett dygn. Goodie. Tror tjejerna hade saknat Mattias och inte riktigt visste hur de skulle uttrycka det så det blev en total känslourladdning på barnen när han kom hem. Båda var jätteledsna och ville bara vara med mig (?). Fast Elsie kastade sig i hans famn en gång först. Goodie. 
 
Igår åkte vi till jula och köpte trätrall. Jag måttade lite halvslarvigt på balkongen och satte mig med mina underbara siffror och sen upplyste jag Mattias om att vi behövde ca 24 lådor med trall (5 trallar i varje låda). Sagt och gjort. Vi åkte dit och köpte 24 lådor (och en knivslip, yay!). Sen hem igen och efter lite snabbavstädning lade Mattias trallen. Balkongen är sååååå mycket fräschare och finare nu. Händer att vi (dvs mest jag) går ut lite då och då bara för att beundra den. Hihi. :) Och jag är lite oförskämt självbelåten också eftersom mina uträkningar var så perfekta det gick att vara. Fick en trall över plus en liten avsågad bit. ;) Jaja, det är inte särskilt svårt att berkäna hur mycket trall vi skulle behöva, men jag blir lite lyrisk eftersom jag fick använda matte (förvisso simpel) i vardagen.
 
Men glädjen av att vara alla hemma samtidigt blir kortvarig. Nästa vecka börjar jag jobba. Men det blir nog bra. Men i natt ska jag faktiskt gå bredvid så jag ska jobba redan i natt också. Jag var uppe sent i natt och försökte ta sovmorgon i morse, men Malva kom och hoppade på mig strax före halv 11. Jag fick surt pallra mig upp. La mig igen klockan 14 och hade stora planer på att sova till 18. Tji gick jag, 16.30 var hon inne och klättrade på mig igen så det var bara att pallra sig upp. En del av mig hoppas att det händer lagomt med grejer i natt så inte jag blir alltför sömnig. Sen sover jag inte alltid så bra på dagen, särskilt inte när det är under tvång. Tog lång tid innan jag somnade, somnade inte förrän efter 15 nån gång, så under den 1½ timme som jag "sov" vaknade jag en hel del också. Jaja, det går som det går. Blir väl lättare när jag får in det på rutin och Malva (förhoppningsvis) lär sig att jag behöver få sova på dagarna ibland. 
 
Det var det. Nu ska jag väl göra något vettigt kanske. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0