Intensiva dagar

Egentligen är rubriken inte helt rätt. Alla dagarna (ingen) har inte varit alltför intensiva. Men vi har haft en del för oss än så länge. Förutom vår runda längs vildmarksvägen så har vi hunnit med en tur till Jamtli också. Åkte dit i tisdags, utmärkt val av dag för det var väldigt få besökare där. Inne i museet (som Malva för övrigt tyckte var lite läskigt (av förståeliga skäl om man varit där)) såg vi en del annat folk men ute i området var alla så utspridda så det kändes nästan som om vi var ensamma. Man blev ju nästan paff (och lite lättad) när man såg någon annan. Hihi. :) 
 
Igår var vi i Strömsund och hälsade på Natta. Det var så trevligt. Vi trotsade vädrets vindar och grillade. MUMS! Barnen hade också roligt och lekte tillsammans. Malva som har varit svår att lägga alla andra kvällar däckade i bilen så det var bara att klä av henne och lägga henne när vi kom hem. Elsie har också varit svår att lägga och hon stökade väl till 21.30 nån gång. Nåja, vi har inga direkta tider att passa ändå och det är semester så hellre nu än om två veckor. :) 
 
Idag gör vi nog inte många knop. Ska bara såsa omkring här hemma. Mamma jobbar, hon jobbade igår, idag och i morgon. Men ikväll kaaanske vi åker på bingo en sväng. Jag har tjatat om det typ varje gång vi varit hit men det har aldrig blivit av. Samma sak med Stekenjokk, så nu när det väl blev av kanske vi tar tag i bingon också. 
 
Sen till helgen är mamma ledig så då lär vi väl mest umgås. På söndag kommer Maxis grillturné "till stan" (Östersund närmare bestämt, vilket i och för sig är ganska uppenbart eftersom det är enda staden i Jämtland). Vi har redan varit på den när de var i Halmstad men tänkte att vi lika gärna kunde åka på den igen. Maten var ju god och Malva tyckte det var roligt. Med andra ord åker vi till Östersund igen på söndag. :)
 
På måndag bär det av hemåt igen. Vi gör som sist att vi mellanlandar i Stockholm och sover över där innan vi fortsätter. Det är verkligen skönt att få köra dagtid. Mycket lättare än att köra på natten. Men tjejerna är betydligt jobbigare/svårare att lägga. De har ju sovit större delen av dagen i bilen så när vi väl är framme är jag och Mattias trötta och tjejerna jättepigga. Trist kombo. Men men, det handlar om två (totalt fyra) kvällar (två på väg upp och två på väg hem) så det överlever vi nog. Jaja, det var nog vad jag hade att komma med denna gång. Laddar nog upp lite bilder senare men alla foton ligger på kameran och telefonen så det får bli vid ett senare tillfälle.
 
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0