Busförmiddag

Idag hade vi tänkt åka till badet med tjejerna. Dubbelkollade öppettiderna för att vara på den säkra sidan. Sen åkte vi dit. - Bara för att mötas av en skylt på dörren som sa att det var stängt idag p.g.a. uppehåll. Typiskt. Så istället blev det en tur till lek- och busfabriken. Tror tjejerna var rätt nöjda med det också. Elsie slocknade nästan direkt vi satte in henne i bilen för att åka hem och Malva har fått springa av sig rätt mycket. Gött! Blev även en svindyr lunch där. 
 
Egentligen skulle vi dock ha städat bilen. Får bli lite småplock i em/kväll och kanske mer i morgon. Jag vill få bilen någorlunda städan innan helgen. Mattias åker till Dreamhack på lördag morgon så sen flyger jag och tjejerna solo i 3½ dygn. Det ska vi väl klara. Men därför vill vi passa på att åka till badet och sånt nu också. För sen är ju jag ensam och jag åker INTE till badet själv med två små barn som inte är simkunniga. Och sen är det inte så lång tid kvar tills jag börjar jobba. 
 
Nåja, vi ska väl försöka få någon ordning här hemma också. Tvättmaskinen går het i alla fall. 
 
Idag ringde de från Elsies blivande förskola för att berätta om inskolningen osv. Den 16e börjar hennes inskolning. Tjejen jag pratade med verkade trevlig och kompetent. Men det känns ändå inte rätt. Känns inte som rätt förskola. Jag gillar inte förändringar. I alla fall inte de förändringar som jag tvingas till. :(  Måste komma ihåg att vara positiv och entusiastisk inför tjejerna så inte jag inbillar dem att det bara är dåligt, då kanske inskolningen blir ännu jobbigare. Vi hade tur med Malva som var så tuff och självständig. Hennes inskolning gick ju som en dans. Tror Elsies kommer bli svårare. Nåja, det var det. Nu ska jag väl göra något vettigt. Om en stund. Eller två. Kanske.
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0