Snuv, snor och host

 
Snuv, snor, host. Ja, vi är lite sjuka här hemma. Samtliga går omkring med lite misstänksamt hög temp men den enda som har feber än så länge är Mattias. Tur, men samtidigt är det givetvis synd om honom. Och det är meningen att jag ska jobba natt i morgon och i övermorgon. Jag har verkligen ingen lust att sjukanmäla mig. SÅÅ sjuk är jag ju faktiskt inte. Men jag snuvar, snorar och hostar omvart annat. Känns mindre trevligt att arbeta med människor då. Särskilt p.g.a. hostan. Hoppas den lättar lite tills i morgon för jag vill inte sjukanmäla mig. Jag tycker det är hopplöst svårt när man blir krasslig och jobbar inom vården. Samvetet säger att man å ena sidan borde hålla sig hemma av den enkla anledningen att man inte ska utsätta andra för smittan, samtidigt som det säger att det är svårt att få in folk så det är dumt att sjukanmäla sig om man inte är mer eller mindre döende. Typ. Och själv sitter jag i fullkomligt egoistiska tankar och tänker att jag inte vill sjukanmäla mig av den enkla anledningen att vi förlorar en massa pengar på det. Usch. Jag är en hemsk människa. True story. 
 
Jaja, Jag hoppas fortfarande på att hostan ska försvinna tills i morgon. *Håller tummarna* 
 
De senaste dagarna har vi socialiserat en del med Ida, Micke och barnen. Trevligt. (Y) Igår på kvällen passade de samtliga busar medan jag och Mattias gick på bio och såg Tarzan. Mums! Eller jag menar den var bra! hehe.
 
I skrivande stund har han tagit med sig barnen till Oskarström så jag har huset för mig själv. Har bara varit vaken i en timme eller nåt. Jag klev upp och tog barnen i morse så Mattias fick sovmorgon och sen när han vaknade gick jag och la mig. Så jag får snurr på dygnet igen. Var oförskämt skönt att sova. Medan de är borde ska jag väl försöka göra något nyttigt. Som att köra lite tvätt och städa lite. Jag går på långledigt på onsdag morgon och jag har ingen lust att inleda den ledigheten med att städa...
 
 
.... Haha vem försöker jag lura?! Med småbarn i krokarna måste man städa varje dag. Varje sekund. Det gäller tvättningen också. 
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0