Jobb och mer plugg

De sökte en himla massa folk att jobba i helgen. Motvilligt tog jag på mig att jobba på söndag. Men det är ett dagspass. Om det inte vore för att vi ska på kalas i morgon så hade jag nog tagit på mig att jobba då också. 
 
Jag har nu gjort två  natt pass där jag själv har ansvar för demensavdelningarna. Än så länge har det gått ganska bra. Jag har dock ingen delegering ännu men det är på gång i alla fall. Goodie. Förutom jobb har jag nu påbörjat en sommarkurs. Är en liten inroduktionskurs om datorer och programmering. Är rätt kul faktiskt. Den består av fyra delar (och fyra internetbaserade prov). Kursen börjar egentligen inte förrän om två veckor men jag fick tillgång till kursen redan igår. Så jag gjorde klart första delen igår. Himla skoj. :) Påbörjade även del 2 men fastnade totalt. Programmering är en djungel. Det är utan tvekan roligt. Men det är en djungel också.
 
Idag ska vi nog försöka röja här hemma. Om vi orkar. Man orkar ingenting i den här fördömda kvavheten. Det är inte särskilt varmt ute än, tror jag. Men värmen lämnar aldrig lägenheten. Den är kvav och fuktig nästan hela tiden. Usch! Jag ska även prata med en ssk från Aleris och boka tid för delegeringsprov. Längtar tills sommaren är slut och skolan börjar. Vill återgå till mer fasta rutiner. Men samtidigt så känns det motigt att sätta Elsie på dagis. Inte i den skalan som det gjorde med Malva, men herregud, de är ju så små! Var Malva verkligen så liten när hon började på dagis? Jag minns verkligen inte. Antar det. :/
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0