Hjärnblödning

Usch! Jag borde egentligen sova nu. Vaknade strax före 14 och kunde inte somna om. 5 timmar (förvisso bruten) sömn är väl okej ändå. Men inte tillräckligt för att natten ska gå "smärtfritt" (dvs utan någon grövre sömnighet). 
 
Så om vi slår ihop soppan:
För lite sömn i relation till arbetet och på tok för mycket saker som ska göras hemma. Både saker i lägenheten (som organisering och städning) och andra tophemliga saker som är på tok för röriga för att mitt tålamod ska orka med gör att det känns som jag ska få en hjärnblödning. Eller något dyligt. 
 
Jag har bara lust att säga åt skogen med allt och lägga mig i solstolen och stanna där i en vecka. Eller två. Eller femton. Jag skulle nog klara mig med tomatplantan som enda sällskap (under förutsättningen att jag inte behöver äta den). Fast det är klart, jag hade ju gärna haft besök på balkongen av min kära familj. 
 
Jaja. Nu släpper jag det här eländet. Vi ska gå till ica och hämta ut ett underbart paket till mig. Med böcker! Tihii! En bok om programmering som ska vara rätt bra samt några feel good romaner. Gött! Hoppas på en lugn natt så kanske jag kan snegla lite i en av dem. 
 
Men med tanke på hur den gångna natten var så tvivlar jag på det. Är nämligen mer att göra i natt. Och som om inte det var nog har jag medicinansvar för ytterligare en våning. Ingen förvarnade mig om det utan det fick jag upptäcka själv igårkväll när jag börjat jobba. Kul! Eller inte! Är ju inte jätteroligt att hålla koll på två plan. A.k.a fyra avdelningar med 9 kunder på varje avdelningen. Hejja hejja!
 
Jaja, nu ska jag sluta gnälla. Här åtminstone. Mot ICA och mina underbara böcker! Tjoho!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0