Veckoslut

Första skolveckan över. Och jag är helt slut. Vi avslutade starkt med att börja plugga mellan 8-10 i morse. Och sen"paus" för föreläsning 10-12 och sen lunch mellan typ 12-12.30 och sen mer plugg igen från 12.30-16.30. 
Så idag blev det två timmar föreläsning och sex timmars matteräknande. Huvudet är helt överarbetat, jag var helt snurrig när jag skulle cykla hem. Men det är roligt med matten även om det är lite  trögt att komma igång. Känner mig mer  hoppfull nu än vad jag gjorde i början av veckan. Sen vet jag inte om det beror på att det känns bättre med skolan nu eller om det beror på att mina piller börjar ha effekt. Who knows. 
 
I helgen är det full rulle med packning, plugg etc. Ska väl försöka återhämta oss på något sätt också. Den här första veckan har ju inte bara varit slitsam för mig. Alla har sovit sämre (både mindre OCH sämre) och allas rutiner påverkas förstås. Men snart blir det nog ordning, och förhoppningsvis börjar Elsie sova bättre så att vi alla kan få sova lite mer. Det behövs verkligen. 
 
Det var det. Nu ska Malva läggas. I går var hon så trött att hon somnade själv inne på sitt rum. Första gången sen vi slutade med nappen. Tidigare kvällar har jag fått sitta hos henne i 15-20 min tills hon somnat. Men igår provade jag att gå ut och nör jag tittade till henne ett par minuter senare hade hon somnat med en bok på magen. Sötfia. :)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0