Onödig stress

Ibland tror jag mitt huvud konspirerar mot mig och skapar stress i onödan. Eller så finns den där hela tiden vilket gör att jag missar en del väsentliga saker som i sin tur skapar mer stress. Vid frukosten blev det en himla fart på oss allihop efter jag tittat i almanackan och upptäckt att Malva skulle vara hos tandläkaren om 20 minuter. Vi fick slänga i oss frukosten och borsta tänder samt packa en napp för Malva ville lämna den till tandläkaren. Sen åkte Mattias och Malva iväg. När de gått ut och hunnit gå till parkeringen så började jag fundera lite mer noga över besöket. Fattade inte hur jag kunde missat det eftersom jag visste att hon skulle till tandläkaren. Jag hade t.o.m. pratat om det bara för någon dag sedan. DÅ kom min hjärna igång och påminde mig om att det var på onsdag. Och inte idag.  Typiskt.
 
Jag ringde och smsade men Mattias hade naturligtvis inget ljud på på telefonen (jag kan relatera till det hehe). Så jag virade in Elsie i en filt och slängde på henne en mössa och skyndade ut mot vägen i hopp om att hinna genomskjuta dem och stoppa dem vid bommen (för er som vet hur det ser ut hos oss). Mattias åkte förbi och jag kan svära på att han såg mig. Men det gjorde han inte. Sp jag stod där och viftade och hade mig utan någon framgång. Grannarna måste trott att jag blivit lite smått galen. 
 
Nåja, jag hann, som ni kanske förstår, inte stoppa dem. Men de hade tur för Malva fick komma in idag i alla fall. Snällt tyckte jag. :)
 
Sen dess har jag suttit en del med årets budget. Kan dock bara planera de första 6 månaderna ordentligt. Resten är lite mer osäkert eftersom vi inte vet vilken inkomst jag har fr.o.m. juni. Det återstår att se. 
 
I morgon funderar vi på att åka till badet med tjejerna. :) Föreställer mig att det inte är lika mycket folk där mitt på dagen/ på förmiddagen. Plus att Malva också går in gratis, men bara tills hon blir 3 år. Så då får vi väl passa på den här veckan. ;) 
 
Jaja det var det. Åter till flyttplanerna. Adjöken!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0