Mattetankar

Jaha då var den här helgen över. Skönt. Eller, egentligen tycker jag ju om att ha helg. Men jag har prov i morgon, OCH på tordag så alla mina tankar cirkulerar kring matten nu. Är väldigt stressande. Jag var inte alls såhär stessad inför de andra duggorna. Misstänker att det beror på att jag klarade  den förra duggan så min prestationångest fick en kick och skenade iväg. Usch. :( 
 
Igår var vi i alla fall i oskarström, men jag klämde in matte på högskolan innan dess, och lite matte medan vi var där. Sen blev det även förstås Mellomys. :) Idag har jag återigen försökt plugga matte, och vi har även börjat få ordning på våra kläder så allt mer kommer in i garderoberna. Blev av med 2½ flyttlåda idag (dvs urpackade) goodie. Det tar tid men det blir nog bra tillslut. :) Sen var jag och Elsie förstås iväg och badade. Elsie brukar tycka det är roligt men idag var hon helt salig. Hon pratade, stojade och tjoade hur mycket som helst så hon smittade av sin lycka på andra som var där. I alla fall på de vuxna. De andra bebisarna där brydde sig väl inte så värst mycket. Idag var vi även ut för första barnet som kräktes i vattnet. Alltså, små kräkningar har väl hänt förut, men idag flöt det omkring mat... Givetvis var det Elsie som var skyldig. Haha jag dog nästan för det var så pinsamt. Först blev jag rädd för jag trodde att hon hade lyckats bajsa igenom badbyxan. Så jag blev väl försåts lite lättad när det bara var spya. :P Nåja, det gjorde inget. Men vi missade lite sång och vi störde nog de andra lite. Haha, som sagt: pinsamt! 
 
Under helgen blev förresten balkongen in-nätad så nu kan Maya kom hem och vara trygg. Goodie. Det var Mattias som ordnade det hela, medan jag typ hängde i hans ficka och var rädd att han skulle trilla över balkongräcket. 
 
I morgon är det som sagt skola som står på menyn. Vi är inne på slutspurten på första mattedelen. Egentligen skulle vi haft prov i fredags men läraren blev sjuk och därför är provet (duggan) på måndag istället. Sen har vi prov igen på torsdag och sen veckan därpå har vi tentan (åh gud jag dör!). SEN drar fysiken igång (åh gud jag dör ännu mer). Det var det.
 
Tjillevispen! (som Malva säger) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0