Eländes elände!

Elsie har blivit sjuk. Inte sådär lite snuvig och hostig-sjuk. Utan pang bom från ingenstans 39.7 i temp-sjuk. Hon har haft feber till och från i två dagar. Kvällarna är helt klart värst. Hon är grinig, känslig och närhetstörstande. Fullt förståeligt. I natt vaknade hon vid 2 och skrek till halv 5. Typ. Zzznark! Eftersom jag har tenta i morgon så tog jag henne i natt ifall hon är lika jobbig den kommande natten för då får Mattias ta henne själv. Men Mattias var ju också upp och hjälpte mig med henne i natt. Hon somnade i min famn men vaknade så fort jag rörde mig. Tillslut klättrade vi upp och la oss i Malvas säng (Malva vaknade och kom till oss vid 1 eller nåt i natt). Elsie fick 2 dl välling och sen slocknade hon som sagt vid halv 5. Då var det 1½ timme kvar tills mitt alaram skulle ringa. Usch! Snacka om att jag var trött i morse. Det är jag fortfarande. Pölsan är för tillfället feberfri men trött. 
 
Hade SI- matte (handledningsmatte av andra studenter, typ). Vi var bara tre personer där idag. Dvs handledaren, jag och en till ur klassen. Ingen hade någonstans att vara heller så vi drog över tiden en hel del. Men det var ganska givande. Skönt att repetera. Efteråt räknade jag några tal med mina studybuddies sen åkte jag hem. Ska försöka repetera lite ikväll också. Försöker i alla fall intala mig det. Men först ska jag försöka hålla mig vaken. 
 
Egentligen hade vi tänkt åka till Lek och busfabriken idag men det blir uppskjutet på obestämd tid eftersom Elsie är sjuk. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0