Jamen varför inte...

Kul! Jääävligt kul! Jag har troligtvis fått uvi. Har aldrig haft det förut och mina symtom stämmer inte fullt in, men det är definitivt någon form av infektion så nu ska jag knapra penicillin i fem dagar. :( 
 
Allt började natten mellan tisdag och onsdag (ja, sista natten innan nollningen, typiskt, eller hur). Jag ska bespara er alla hemska detaljer men kontentan är i alla fall att jag sov ytterst lite utspritt över hela natten. Sen under dagen igår var det ju första nollningsdagen. Eftersom jag är som jag är känner jag mig väldigt kluven ang. vad jag  tycker om det hela. Vissta stundet är det roligt, vissta stunder jobbigt, obehagligt och vissta stunder så känner jag att jag är för gammal för att vara med. Inte åldersmässigt (jag är inte äldst i alla fall) men rent personlighetsmässigt så känner jag mig för gammal ibland. Nåja, jag envisades och tänkte att jag skulle hänga med hela dagen igår. Men jag började må sämre och sämre och blev dessutom dåligt humör och tillslut hade jag bara lust att åka hem och grina. Typ. Så jag sa tack och hej till vännerna och cyklade hem redan vid 19. Hela vägen hem, funderade jag på varför jag var på så ologiskt dåligt humör. Tänkte först att det var min ångest som bråkade, vilket det förvisso också var men den var inte ensam. Sen när jag kom hem (MYCKET olägligt precis när tjejerna hade/skulle lägga sig) kom jag på att jag nästan inte sovit något. Är helt död idag trots att jag gick och la mig 22 igår och fick sova till 05:55 för då tyckte tjejerna att det var dags att gå upp.
 
Tror förresten de hade saknat mig. Tredje världskriget bröt ut när jag kom hem. Inte i form av bråk eller så, men ljusnuvåmässigt kunde man trott det. Både Malva och framförallt Elsie skrek då allt de kunde. Slutade med några mysiga gruppkramar och sen gick jag sitta med Elsie en stund i soffan för hon blev helt hysterisk om jag försökte sätta ner henne. 
 
Jaha, och nu då? Tanken är att jag ska till nollningen idag igen. Men först tänker jag bannemig vila lite mer. Och undersöka mina piller som jag hämtat ut. Lika bra att börja ta dem på direkten så jag blir frisk nån gång. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0