fredag

Igår följde jag med Elsie på inskolningen. Det gick väldigt bra. Bättre än jag vågat hoppas på. Hon struntade mer eller mindre helt i mig när vi kommit in på avdelningen. :) Hon ville dock ut rätt snabbt så Elsie var ute under nästan hela vistelsen medan jag satt inne och socialiserade med andra föräldrar där. Antar att det blir likadant idag. 
 
Men så fort vi lämnar dagis och kommer hem igen är hon sjukt mammig och grinig. Det är som om hon har två personligheter just nu. Men det är iaf skönt att se att hon är så nöjd på förskolan. Själv har jag, som ni antagligen redan förstått, gett upp nollningen. Istället har jag försökt plugga. Men det har verkligen inte gått bra. Jag kan inte ens få igång java på datorn??! Sjukt störigt. För att inte tala om pinsamt! :/ Matten är samma veva. Fastnar snabbt. Så nu känner jag mig mest rädd inför att skolan ska börja. Men hela poängen är ju att jag ska lära mig så det är väl bara att jobba och vara närvarande så ska det väl hamna nån kunskap i min hjärna tillslut. 
 
Efter inskolningen är det shopping som står på listan. I helgen är det kalas för Elma som fyllde år den 22a. Tänka sig att det har gått tre år sedan Ida ringde med ett skrikande spädbarn i famnen och meddelade att jag inte behövde möta upp dem vid sjukhuset eftersom Elma hade så bråttom ut att de knappt hann lämna motorvägen. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0