lördag

Idag har vi ränt runt på city gross en del. De firar 23 eller 25 år eller nåt. Jag minns inte exakt. Hur som haver har de haft erbjudande och sånt hela veckan och event nu under helgen. Så vi var där och snyltade grillat, bjöd på frukt-och gröntauktionen och kom hem med en påsa ekogrejer för 50 kr (värde 170). Goodie. Malva fick även en ansiktsmålning. Men det var rätt svårt för henne att sitta stilla. I skrivande stund laddar vi våra batterir på olika sätt. Malva tittar på tv, mattias sover i ena soffan och Elsie leker inne på rummet. Och jag sitter här. 
 
Sen sist har det väl inte hänt så mycket. Jag fick ett ryck idag och planterade om våra blommor. Och slängde två blommor. Goodie. Malvas hand klarade sig bra, man kan inte se vart hon gjorde illa sig. Men idag lyckades hon gå/vända sig in i köksbänken så hon stupade och blev jätteledsen. Bara att invänta blåmärket. Elsie har ju ett inte alltför tjusigt blåmärke i pannan sedan hon ramlade ur kökstolen. Usch det var hemskt kan jag lova! Hon vred sig/satte/ställde sig upp (vi vet inte riktigt för vi hann inte se). Mattias såg det i ögonvrån och skulle just till att stoppa henne, han hivade iväg kastrullen som han höll i handen och jag vart skiträdd och trodde han blivit galen och PANG så for Elsie i golvet. Huvva! :( Men det gick bra, hon visade ingen tecken på hjärnskakning. Det enda obehagliga var väl att hon hade ont i huvudet och blödde lite näsblod, tror hon lyckades slå i näsan i golvet eller på vägen ner. 
 
Elsie var ju dålig efter vaccineringen också. Hon hade feber i flera dagar runt 39 grader och ibland var den uppe i 40. Men nu har hon repat sig helt så i morgon blir det bad för oss. Vi missade förra veckan för hon mådde så dåligt. 
 
Nåja, det var det. Nu ska jag väl försöka göra något vettigt (kan ju inbilla mig det i alla fall). 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0