Väckta av en sömntuta

Elsie tyckte det var en utmärkt idé att göra morgon vid halv 6 i morse. Jag höll inte med men det struntade hon i så hon jagade upp oss allihop. Så nu är alla vakna (och Mattias är jobbet förstås) och vad gör Pölsan? Jo hon ligger och sover. Malva klättrade upp i spjälsängen och ruskade om henne, reaktion: Hon sträckte lite på sig och fortsatte sova. Haha, Elsie är en evil (trött) baby idag! 
 
Så i rena förskräckelsen har jag jobbat lite nu under morgonen, för Pölsan lär ju inte vilja sova sen när Malva är på dagis. 
 
Har lite folk jag ska jaga idag annars är det väl lugnt. Igår ringde de från vårdcentralen så jag har fått en tid till en psykolog. Känns sådär. Nu känns det så onödigt igen för det är mycket bättre nu. Men eftersom jag vet hur det är så ska jag gå dit i alla fall. Även om det känns onödigt just nu. Men tiden är inte förrän om 1½ vecka så det hinner ju hända en del på den tiden. 
 
Ikväll är det invigning av ett konstverk i vallås centrum. Tror jag ska släpa dit oss. Jag hoppas lite i smyg att det ska vara dåligt väder. Sjukt egoistiskt av mig. Men om det ösregnar kanske det inte kommer så mycket folk... :)
 
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0