Söndag

 
Gäääsp vad trött jag är. Blev helt slut efter badet. Inte så konstigt kanske för Pölsan väckte mig fyra gånger i natt. Varav hon höll mig uppe i strax över en timme en av gångerna. :S Så i morse hade jag stora förhoppningar om sovmorgon. Men det blev det inte. Mattias tjurlåg (han vaknade inte av Elsies gnäll) tills jag "sparkade" upp honom vid 7 med order om att ta Elsie. Men Malva kom och la sig hos mig och pillade på mig och puttade på mig med iskalla fötter så det var bara att pallra sig upp. Mycket besviken. :( 
 
Mattias badade med Elsie idag. Tror det hade gått ganska bra. Men de tjuvdök idag! :O Jag som ville vara med när hon skulle dyka. :( Första gången sa de att dyket skulle komma vid tredje träffen men så dök de redan idag istället. När jag fick veta det så skämtade jag och sa att vi måste skaffa ett barn till eftersom jag missade både Malvas och Elsies första dyk. Malva den gullungen flinade sådär härligt busigt och sa då att jag fick dyka med henne. (Okej, hon sa inte exakt så men det var det hon menade). Sötis. 
 
Men det var extremt mycket mer ansträngande att bada med Malva. Inte för att hon är större och tyngre. Det störde mig inte. Det jobbiga var att hon var helt borta. Det var så mycket intryck så hon märkte inte ens att jag försökte kommunicera med henne. Kändes som om det nästan inte var en enda övning som fungerade idag. Det fanns så mycket att titta på så Malva glömde typ bort att existera eller nåt. Hon lyssnade inte på mig, tittade nästan aldrig på mig heller. Så bara det var påfrestande. Antar att det kanske blir bättre när vi gått några gånger och hon blir mer van. Om inte får vi väl åka dit några gånger extra och vänja oss/henne vid miljön..
 
Det var det. Nu ska jag väl åstadkomma något. Kanske. Kan inte bestämma mig för om jag ska gå och lägga mig direkt när Malva somnat eller om jag ska sitta uppe en stund. Vill förlänga helgen genom att vara vaken, men samtidigt vill jag sova för jag ska jobba i morgon. I-landsproblem. I know.  
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0