Söndag. :)

Nu är vi tillbaka i rutinerna igen. Dvs vi var iväg på badet idag. Tjejerna tyckte det var kul och var som vanligt duktiga. Elsie har dock inte så mycket att välja på eftersom hon liksom inte kan vägra att göra något. Än. 
 
Innan simningen besökte vi arenen för en loppis som arrangeras av för barn mot cancer. Det var rätt mycket folk men förvånansvärt okej. Vi struntade i vagnen när vi gick in men det var så hyfsat öppet att Mattias fick gå ut till bilen och hämta den. :) Hittade vinterskor till Malva, jag var lite osäker på storleken men hoppas hon kan ha dem. Blev även tre spar strumpor till Elsie och en vinteroveroll. Vi har ju redan en overoll som vi köpte på Gekås, men den är rätt tunn och lär nog inte vara optimal till vintern. Den vi köpte idag är mycket varmare. Sen shoppade vi även lite lotter innan vi åkte hem. Kändes lite orättvist, vi vann på vuxenlotterna så vi fick med oss ett presentkort hem. Men på barnlotterna vann vi inget så Malva fick ingenting. Men men, hon hade fullt upp ändå med att gå omkring och vara totalt skräckslagen eftersom det var en massa folk som klätt ut sig. Vi fick bära henne nästan hela tiden vi var där för hon var så rädd. Vid ett tillfälle stod hon på golvet och var inte beredd när en person som klätt av sig till den ena av bananer i pyjamas. Personen i fråga var väl typ 1½-2 meter bort och gick liksom bara förbi henne, men Malva blev så rädd och spände sig i hela kroppen så hon började skaka. Stackarn. :( 
 
Hennes rädsla blev dock lite bättre mot slutet. Vid två olika tillfällen stod hon nämligen på golvet och gömde sig lite bakom mina ben och vinkade åt olika figurer i smyg när de gått förbi henne. Lilla sötnosen. 
 
Jag vet att poängen med den här dagen inte är att gå med vinst. Saker får t.o.m. gärna vara lite dyra eftersom pengarna går till en så bra sak. Meeeeeen vi åkte dit, och gjorde totalt av med 200 kr och fick med oss 500 kr hem (presentkortet hos CoNellii). Inte illa. :) 
 
Nu ska jag bänka mig framför teven och sörja att min telefon sjunger på sista valsen. Hoppas den håller till fredag för då ska jag på invigningen av Elgiganten/phone house premiären vid Eurostop. Jag hoppas på ett totalt gudomligt bra erbjudande. Gärna något som involverar Telia. Och en surfplatte (och givetvis en ny telefon). 
 
Men först ska vi ta oss igenom veckan. Förra veckan var stressig och det finns inget som tyder på att denna inte kommer bli lika dan. Tidningen ska bli klar den här veckan. Och jag har tagit på mig mer jobb. Med typ omedelbar deadline (känns det som). Men det blir nog bra. :) 
Först ut i morgon är Dagis, sen vårdcentralen (psykolog) och sen tandis. Just psykologbesöket känns onödigt för nu känner jag mig som sagt bättre igen. Men jag ska gå dit i alla fall, och försöka komma ihop att inte sitta och säga att "allt är bara bra nu". Men det är i morgon. Nu ska jag som sagt mysa ner mig framför teven och kika på parlamentet. :)
 

 
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0