Jobb jobb jobb, och öppna förskolan

Har lyckats fastna i jobb av olika slag (dvs skribent-jobb och jobbsökar-jobb). Trots att jag inte ens ska jobba idag eftersom jag har Malva hemma. :/ Men nu tar jag en liten paus. 
 
Innan jag drog igång jobbandet och CV-skrivandet så var jag och tjejerna iväg till öppna förskolan. Var ju rent av trevligt. Men det tycker jag nog bara för att vi var så få. Under de första 40 minutrarna var det bara jag och barnen och Tina (hon som håller i det) där. Sen kom det en pappa med dotter samt en kvinna till. Sen blev vi liksom inte fler. Och i min värld var det rätt lagom. Jag hade kanske klarat av nån till men inte många fler. 
 
Tjejerna tyckte i alla fall att det var skoj. Jag fick lite dåligt samvete att vi inte stannade ända tills de stänger men jag behövde som sagt komma hem och jobba. Elsie tappade humöret på hemvägen, hon ville inte alls ligga i vagnen så hon var jätteledsen. Men efter intensivt ammande i en kvart och sen lite mer tårar när jag la ner henne i sängen så slocknade hon. Och nu sover hon trots att jag sitter här och skriver. Hon brukar ju vakna av det ibland. 
 
Jaja, nu ska jag fortsätta min paus med att leka lite med Malva. Får passa på att bara vara med henne medan Pölsan sover. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0