Gekåsrekord

 
Idag slog vi personligt rekord i pengaspendering på Gekås. :S Men det var mestadels vettiga saker. Om man nu kan lägga leksaker i den kategorin. Men det är ju faktiskt jul snart. Och Malva fyller år i januari så... Och vi har inga direkta planer på att åka tillbaka till Gekås i närtiden. Saknas det något så smörar vi nog in en liten inköpslista nånstans. ;) :D 
 
Elsie var rena rama drömmen på förmiddagen då hon sov fram till halv 11 typ. Sen sjönk hennes humör ju mer klockan blev för hon blev så trött. Var nog för många intryck också. Malva var rätt snäll hon med. Hon gillade det nya lekområdet skarpt. Och jag gillade amningsrummet som de hade där. Dels för att det var bara jag som använde det och dels för att fåtölerna där var riktigt bekväma. Undrar vart de köpt dem..? 
 
Väl hemma har vi (mestadels jag) sorterat ut alla kläder. Lika bra att börja tvätta ur alla kemikarlier på direkten. Så ikväll går tvättmaskinen varm. Malva har jag bänkat framför teven och Elsie sover för tillfället. Mattias är iväg och roar sig med några arbetskompisar. Goodie, kan vara kul för honom att hitta på något annat. Inte för att han brukar klaga, han klagar typ aldrig. Jag har tur jag. :) 
 
Så själv ska jag som sagt roa mig med tvätten. Sen när jag lagt Malva drar jag väl igång någon film. Vem vet, jag kanske slår på stort och poppar lite popcorn. Försökte mig på det härom kvällen, men det var så länge sen så jag "råkade" dränka dem i olja. De gick förvisso att äta men hälften förblev opoppade och det var fullt med olja i botten. Bättre lycka nästa gång. 
 
Det ser kanske inte överdrivet mycket ut, men den stora shoppingbagen är gaaaanska stor. Och mer eller mindre fylld med leksaker. Och blöjhinkspåsar. :D
 
 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0