En snabbis

Blir ett snabbt inlägg för jag ska strax lägga mig. 

Spenderade större delen av dagen i samband med tågdagarna i Landeryd. Vi åkte först till smålandsstenar och gick runt där en sväng. Sen åkte jag och ida med barnen (minus Elsie) tåg till Landeryd. Vi blev lite besvikna då vi inte fick åka med ångloket. Vi lyckades nämligen pricka in att åka när det tåget skulle ha en paus eller nåt. Jag vet inte. Så det blev ett dieseltåg istället. Och eftersom det aldrig går bra när jag åker tåg (och det går ännu sämre när jag åker samtidigt som ida) så var tåget sent. 

Men barnen tyckte det var skoj i alla fall. 😃

Sen under kvällen blev det en snabbtur till biltema. Har köpt krokar som jag satt upp i Malvas höjd så hon kan hänga upp samt nå sina ytterkläder själv. Har även jobbat lite. Men det går segt. Jag får sån prestationsångest och det är svårt att komma igång med skrivandet. Jag borde skriva oftare så jag inte tycker det är så svårt. 

I morgon ska vi "simma" igen. Men vi switchar nog så jag tar Malva och Mattias går med Pölsan. Om hans rygg går med på det. Annars får jag gå med båda tjejerna. Aja. Det var det. Nu ska jag väl uppsöka någon sorts sömn. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0