Ovanlig helg

Den här helgen har visst varit lite annorlunda. I fredags åkte vi på en spontanvisit till svärisarna i Oskarström. Malva fick sova över där vilket resulterade i en låååång sovmorgon för oss (väl behövligt också med tanke på att vi kom i säng efter midnatt nån gång), tror vi sov till 8-8.30 nån gång. Härligt. Jag var såklart upp och ammade Elsie vid 7 men rätt lyxigt att jag fick somna om igen. 
 
Sen igår kom svärisarna hit och passade barnen så jag och Mattias kunde gå på bio. Vi såg The scorch trials. Den var lite värre än vad jag hade trott, rent läskigthetsmässigt. Men den var bra, och idag har ju hunnit smälta alla hemska "äckligheter" så nu känner jag mig ännu mera positiv. :)
 
 
 
Idag är det vår tur att vara barnvakt. Åt Leo och Elma medan Ida och Mice åker på mässa. Sen nångång under dagen ska vi åka ut till Flygstaden, eller in till stan, beror på vad kockan blir. Och köpa oss en ny brödrost. Finns det tid (vilket jag tvivlar starkt på) så ska vi även åka iväg och kika på lite bilar. Men jag tror som sagt inte att vi hinner det. Som vanligt är det även simning som står på menyn. Goodie. :)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0